4 måder at passe på din hunds tænder

Slanke foder til hunde

Hos Porcani.dk har de en række slankefoder produkter til hunde med tendens til overvægt.  Alle produkterne er komplet fuldfoder, der hjælper den overvægtige hund med at gå ned i vægt. Det høje fiberindhold i slankefoderet, medvirker til at nedsætte optagelsen af energi og øger mætheds fornemmelsen.

Det betyder, at den overvægtige hund kan tabe sig uden at skulle gå markant ned i fodermængde. Porcanis slankefoder til hunde indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som hunden har brug for, mens den taber sig.

Slankefoderet til hunde tilfører alle de nødvendige næringsstoffer, dog bør hunde under 1 år ikke fodres med slankefoder, men fortsætte på hvalpefoder eller normalt foder indtil de er udvoksede.

Deres slankefoder mærker, kan også alle anvendes til seniorhunde fra 7- 8 års alderen, men når de overvægtige hunde har nået deres ønskede vægttab, bør der skiftes til normalt foder.

De valgte protein-, fedt- og kulhydratkilder sikrer gode smagsegenskaber i foderet.

Det er altid en god ide at øge hundens aktivitetsniveau samtidig med, at der fodres med slankefoder til hunde, idet det hjælper med vægttabet.

Vær opmærksom på, at hunde ikke er ens, og der skal tages særlige hensyn til den enkelte hunds behov, når der fodres med slankefoder. Det anbefales, at følge et vægttabsprogram med regelmæssige kontrolvejninger, for at opnå det bedste resultat.

Dette kan gøres ved at veje hunden i hjemmet, hvis man kender hundens idealvægt. Hvis hunden mod forventning ikke har tabt sig efter 4-8 ugers fodring med vores slankefoder, anbefaler vi at der tages kontakt til egen dyrlæge for råd og vejledning.

Disse varianter kan dog klart anbefales da de bidrager til vægttabsforløbet:

 

6mvpzeont5w6d7guz7bm_acana_dog_light_and_fit_1_1024x1024

 

essential-foods-contour-12-5-petlux_1024x1024

w4qlmfyzs0m0tlfo0wn7_orijen-fit-and-trim-hund_front_1024x1024

lsixcdyoqeycafashsj3_petcurean_senior_1_1_1024x1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 måder at passe på din hunds tænder