Fiske olie til hunde.

Hvalpefoder – Hvad skal jeg vælge til min hvalp?

Hvalpe er som små børn energiske væsener der leger og løber omkring hele dagen, og derfor har din hvalp brug for at du fodre den med en god og ernærende hvalpefoder. Med det rette hvalpefoder får du en hvalp der hver dag kan starte dagen med den bedste energi til at lege og lære sammen med dig.
Ved at fodre din hvalp med den rette hvalpefoder sikre du at din hvalp trives, vokser i det rette tempo og forbliver en sund hund i sit voksne hundeliv. Derved er der også gode chancer for at du og din hund kan forblive bedste venner i mange år frem.

Der findes mange varianter og mærke på markedet, vi vil klart anbefale at du vælger hundefoder, der har en høj koncentration af naturlige ingredienser og er lavet med kød der er forarbejdet mindst muligt.

symply-hundefoder

Symply hundefoder ligger stor vægt på at din hund får den mest optimale ernærende og sunde kost en hund kan få. Derfor finder du ingen kunstige konserveringsmidler eller farvestoffer i hundefodret fra Symply Pet Food. Desuden er dette hundefoder gluten fri da en stor del hunde har allergi for kornprodukter. Denne type foder til hunde stammer fra England, men er blevet testet i Danmark siden år 2011 og udfaldet af disse tests må vi sige at producenten kan være stolte af. Hundemaden indeholder alle de rette vitaminer, fedtstoffer og andre nærende produkter som din hund har brug for, for at dens knogler kan voksne i det rette tempo og får at den kan få det bedste udbytte af dens nedarvede gener.
Din hvalp vokser i en rivende fart og derfor er det vigtigt du vælger den rette kvalitetsfoder til din hvalp. Vi anbefaler at du fodre din charmerende lille hundehvalp med Symply hvalpefoder de første 6-8 måneder af hvalpens liv. Derefter kan du over en periode på 2-4 uger stille og roligt vænne din hvalp til at spise voksen kost. Specielt udviklet til voksne hunde af mærkerne Symply Pet Food eller Sportsmans Pride.
Vi vil klart anbefale at handle hos Madbussen.dk hvor du online kan bestilling hundemad og de hjælper gerne med at holde din hundehvalp sund og glad hele dagen lang. Deres levering er landsdækkende af både hvalpefoder og voksenfoder til hunde.

Find alle varianter af hvalpe foder nedenfor:

 

unknown-6
unknown-7
unknown-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiske olie til hunde.